[Python-checkins] En wens er dan ook geen tijd meer in te steken.

Jacobs P. Oliver ycrxd at axsys.com
Sat Dec 15 17:05:41 CET 2007


Men zou niet meer zoeken met een vermelding van een e-mail adres maar dat is al gauw door sommige vergeten, en daar bedoel ik geen vaag hotmail adres mee!
This makes it hard to feed, and I'm assuming that it can't make it too easy for the beta and the frog to get to the surface to get air. Weet je ook hoe vaak dat gebeurd?
Ik vind het gewoon vreemd dat hij toch steeds na periodes toch weer contact probeerd te zoeken. Een van de chauffeurs is een oud vriend van mijn nichtje en ik wil hem nu graag vinden.
Ik ben ook erg blij dat ik deze website heb leren kennen. Tenminste als je vraag daarop betrekking heeft? Misschien dat jij daar je gegevens achter kan laten , en of ze hem dan een berichtje willen sturen, dan is het aan hem om te reageren.
Eerlijkheidshalve was ik in eerste instantie heel erg blij dat hij dat deed, vanwege zijn vaak sarcastische opmerkingen.
Je voelt je dan zwaar belazerd en opgelicht. mvgFrank Gelogd A dream for the dreamer and esteem for those who put in all efforts to realize their dreams! nl zoeken zo als het bedoeld is! ik vind het erg shokerend dat ik hier word genoemd.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mail.python.org/pipermail/python-checkins/attachments/20071215/0189f650/attachment.htm 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: image/gif
Size: 9302 bytes
Desc: not available
Url : http://mail.python.org/pipermail/python-checkins/attachments/20071215/0189f650/attachment.gif 


More information about the Python-checkins mailing list